Over MLDR Communicatie

MLDR Communicatie, dat ben ik: Jean-Marc Mulder. Ik ben een creatieve en gedreven freelance communicatiespecialist met een liefde voor het verbinden van mensen en merken. Met mijn uitgebreide ervaring in marketing en communicatie, en mijn scherp analytisch vermogen, streef ik ernaar om voor elke doelstelling een resultaatgerichte strategie te realiseren.

Passie voor Groei

Mijn drang naar kennis en leergierigheid zijn de basis van mijn professionele houding. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe kansen om mezelf en mijn omgeving verder te ontwikkelen. Of het nu gaat om het ontdekken van opkomende trends of het leren van nieuwe technologieën, ik ben altijd bereid om uit mijn comfortzone te stappen en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Teamgerichte Perfectionist

Als teamspeler ben ik ervan overtuigd dat samenwerking essentieel is voor succes. Mijn perfectionistische instelling zorgt ervoor dat ik altijd streef naar het leveren van werk van de hoogste kwaliteit, terwijl ik onder druk kalm en gefocust blijf.

Vaardigheden

Mijn vaardigheden omvatten een breed scala aan disciplines, waaronder contentmarketing, e-mailmarketing, sociale media en online communicatie. Bovendien ben ik bedreven in het beheren van WordPress websites, wat mij in staat stelt naadloos samen te werken met verschillende digitale platforms.

Digitale Marketing Blogs

Als trotse eigenaar en gepassioneerde schrijver van deze website, deel ik graag mijn kennis in elk artikel. Ontdek hoe ik mijn passie voor marketing, communicatie en branding deel in mijn blogs.

Kracht van Communicatie

Ik geloof in de kracht van effectieve communicatie om verandering te bewerkstelligen en doelen te bereiken. Laten we samen aan de slag gaan om jouw ideeën tot leven te brengen en jouw boodschap te laten opvallen in de digitale wereld.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen aan boeiende projecten te werken.

Stuur me een berichtje via de contact pagina.

CONTACT

Jean-Marc Mulder, MA

Typisch Jean-Marc:

Creatief, betrokken en stressbestendig. Houdt van de snelheid van online en het tastbare van print. Altijd op zoek naar mogelijke verbeteringen. Doet aan squash, houdt van muziek en leest graag een goed boek.

MA is een afkorting voor Master of Arts en is hetzelfde als de titel doctorandus (drs.).

Testimonials

  • "Bedankt voor de waardevolle input en de prettige samenwerking."
    CEO Origoo - Machiel van Ginderen
  • "MLDR Communicatie is een exceptioneel communicatiebureau. Creatief, betrokken en efficiënt. Communicatie met oog voor de details en de grote lijnen. MLDR Communicatie staat voor kwaliteit."  
    CEO XiniX Wheel Technology - Marcel Smeding
  • "Het marketing communicatie advies van MLDR Communicatie was gedetailleerd en praktisch. Mijn website geeft nu een goed beeld van mij en waar ik voor sta met mijn zanglessen. Echt een aanvulling. Heel fijn dus!"

    Jacobien de Bruijn - Zangeres | Zangdocent

Ontdek méér over MLDR Communicatie

Wil je nog meer creativiteit van mij bekijken? Neem dan een snel kijkje op mijn andere site waar ik mijn zwart-wit linosnede kunst tentoonstel: Jean-Marc Art

© 2024 MLDR Communicatie - Website made with by Jean-Marc Mulder