2018 Social Media Afmetingen

Social Media Afmetingen 2018

Afbeeldingen zijn essentieel voor iedere digitale marketing strategie en social media strategie. Als je ervoor zorgt dat je de juiste afbeeldingsformaten en -afmetingen gebruikt wordt de kans groter dat je content opvalt. Dit kan nieuwe volgers opleveren én meer traffic naar je website .

Het is alleen dat alle sociale media kanalen steeds in ontwikkeling zijn en dan de afmetingen voor afbeeldingen veranderen. Het kan dus lastig zijn om de juiste grootte voor je visuals te gebruiken.

Om ervoor te zorgen dat je afbeeldingen er goed uitzien heeft Mainstreethost een up-to-date infographic gemaakt met daarin de beeldformaten voor ieder social media platform.

Ze hadden aan het begin van 2018 al een infographic gemaakt met social media afmetingen, maar ze hebben ‘m nu dus geüpdatet.

Check de infographic hieronder, zodat je de meest actuele afmetingen voor je afbeeldingen op social media gebruikt. Pas de juiste breedte en hoogte toe en maak indruk met je afbeeldingen.

Infographics kunnen je meer bezoekers voor je site opleveren en hopelijk helpt deze infographic je bij het maken van je visuals voor social media.

Maak je afbeeldingen op maat door de juiste hoogte en breedte toe te passen en je grijpt gelijk de aandacht.

Als je dan toch bezig bent met het pakken van je publiek op social, schrijf dan ook gelijk een lekkere kop.

Een spannende en verleidelijke titel kan het verschil zijn tussen erop klikken of verder scrollen.

Heb je nu bezoekers op je website gekregen, zorg en dan voor dat je je site goed op orde hebt. Check deze 5 conversie optimalisatie tips en bekijk de infographic.

Heb jij nog tips voor afbeeldingen en afmetingen op social media?

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 MLDR Communicatie - Website made with by Jean-Marc Mulder